بازسازی خانه شامل چه کارهایی می شود؟
چگونه میتوانیم خانه مان را بدور از هرگونه تعمیر اساسی بازسازی کنیم؟ ما به دنبال آن دسته از نوسازی هستیم که همه مان بتوانیم انجام دهیم، نه فقط کارهایی که گروهی از افراد در انجام دادن آنها مهارت دارند.
بازسازی خانه و همچنین تعمیرات و نوسازی خانه در سالهای اخیر با استقبال ویژهای روبرو شده است و افراد زیادی در این حرفه مشغول به کار هستند. یکی از مشکلات رایج بازسازی خانه، تخمین هزینه بازسازی است.
قدیمی و کلنگی بودن و یا فرسودگی ملک شما، و همچنین وقوع رویدادهایی همچون آتشسوزی و سیل، زلزله و … که موجب آسیب رسیدن به بافت داخلی و خارجی منزل شما شده و شما را به ایجاد تغییرات کلی یا جزئی و ترمیم این بافتها وا میدارد که به پدیدهای به نام نوسازی خانه یا بازسازی خانه ختم میشود.
برای بازسازی خانه از کجا باید شروع کنیم؟
بازسازی خانه تقریبا مشابه نازک کاریی است و شامل هرکاری می شود که بعد از سفتکاری انجام می شود. هرچند بعضی موارد وجود دارد که بخشی از سفتکاری رو هم شامل می شود ولی در حالت کلی، مرحله سفتکاری در اکثر بازسازی ها وجود ندارد.
منظور از سفتکاری، مرحله پی کنی، ریختن بتن فونداسیون، کرسی چینی، تیر و ستون، بادبند، دیوار برشی، دیوارچینی و سقف هست. مراحلی که شکل و شمایل کلی ساختمان رو شکل میدهد.
این را هم باید در نظر بگیریم که مرحله سفت کاری، اگر جز بازسازی باشد احتمالا مجوز نوسازی هم نیاز دارد.
نازک کاری خود هم شامل اندودکاری، عایق کاری، سنگ کاری، کاشی کاری، نقاشی، برقکاری، تاسیسات و نصب در و پنجره هست.
تقدم و تاخر کارهای بازسازی چگونه است ؟
با هم همپوشانی دارن یا تقدم و تاخر در بازسازی و نوسازی خانه
همپوشانی یعنی اینکه بشه دو کار یا بیشتر رو در آن واحد انجام داد. دقیقا برعکس اون تقدم و تاخر میشه و یعنی نشه بیش از یک کار رو در آن واحد انجام داد. بعضی از مثالها از همپوشانی و تقدم و تاخر در زیر اومده:
سرامیک کاری، گچکاری به سختی میتونن با هم همپوشانی داشته باشن. گچ روی سرامیک ها ریخته میشه، سرامیک ها میشکنن و یا همون اول نصب شدن، جابجا میشن. بهتر اینه که اول گچکاری انجام بشه، بعد سرامیک کاری نوبتش بشه.
کاشی کاری سرویس ها و سرامیک کاری کف رو چون معمولا یه گروه انجام میده، همپوشانی ندارن و نیروی کار خود به خود رعایت میکنه. کابینت کاری و نصب شیرآلات و اتصالات میتونن با هم همپوشانی خوبی داشته باشن. البته در مورد روش های اجرای بازسازی خانه نکات زیادی وجود داره که پیشنهاد میکنیم حتماً از یک مشاور خوب در تصمیمگیری نهاییتون، استفاده کنین.
چجوری بفهمم کجاهای خونه م رو باید بازسازی کنم؟
فهمیدن اینکه خانه نیاز به بازسازی دارد خیلی سخت نیست. بازسازی به دو دلیل انجام می شود . اول اینکه از خانه راضی نیستید و دوم اینکه خانه مشکلاتی دارد.که ضرورت بازی سازی را دوچندان می کند
اولا باید به این نکته توجه کرد که ساکنان خانه به چه نوع خانه ای علاقه دارند وبرنامه نوسازی خانه را ریخت ودوم اینکه بودجه مدنظر چقدر است
همچنین بعضی مواقع برای خانه یه سری مشکلات پیش می آید. مثلا سرمایش و گرمایش مشکل دارد ، خانه سرو صدا زیادی دارد، دیوارهای خانه رطوبت دارد ، لوله های آب دچار مشکل شده اند و… برای حل این مشکلات، چاره ای جز بازسازی حانه نداریم و میتوانیم بگوییم بازسازی بهترین راه است
برای بازسازی خانه از کجا شروع کنیم؟
۱- بودجه را مشخص کنید
بودجه و زمان مورد نیاز برای یه بازسازی حکم قلب و روح را دارد. این که بدانید می خواهید چه مقدار بودجه برای بازسازی خانه هزینه کنید، در واقع از واجبات کار است و در ابتدای بازسازی باید مشخص شود. این هزینه باید به صورت یکجا یا به صورت دورهای و یا ترکیبی از اینها، به روند بازسازی تزریق شود و بسته به نوع بودجه، برنامه بازسازی متفاوت می شود. البته این موضوع رو هم نباید فراموش کنیم که اغلب پروژههای بازسازی پرهزینه هستند اما یک سری نکات وجود دارد که رعایت آنها در نهایت میتواند منجر به صرفه جویی در هزینه بازسازی خانه شما شود.
۲- زمان مورد نیاز برای بازسازی خانه
همونگونه که گفتم، زمان به اندازه بودجه اختصاص داده شده به روند بازسازی، مهم است. این مورد، در ارتباط مستقیم با مورد بعدی یعنی مشخص کردن محل بازسازی است.
۳- کدارم قسمت خانه نیاز به بازسازی دارد
بعضی از قسمت های خانه برای بازسازی کاملا به هم مرتبط ان. مثلا برای تغییر کف آشپزخانه، احتمال خیلی زیادی وجود داره که عایق کاریش آسیب ببیند و اگر تعویض نشود ممکن است خسارتی بیشتر از تعویض نیاز داشته باشد. یا اینکه برای مثال تعویض کاشی و سرامیک آشپزخانه و حمام، خیلی مهم است که لوله ها هم چک شوند که سالم هستند یا خیر، اگر سالم نباشند ، بازسازی همان و دوباره کاری ها همان! بازسازی نمای ساختمان هم یکی دیگر از رایج ترین انتخابها برای شروع پروژه زیباسازی خانه تان می باشد که میتوانید برای آن ویژهای باز کنید.
از طرفی هم با خودتان رو راست باشید! این که بعضی جاها نیاز به بازسازی ندارد حرف بدی نیست. بعضی از پیمانکارها با این حرف که «حالا که میخواهید آشپزخانه رو تعمیر کنید یه دستی هم به پذیرایی بکشید!» یا «خوب بود توی تعمیرات خانه، درب و پنجره رو هم عوض میکردید!» سعی در گسترش حوضه کاری خودشان دارند.
این موضوع که چه بخش هایی از خانه بازسازی شود انتخاب کارفرما است و مشورت یه مشاور رو می طلبد. این دو نفر با توجه به بودجه و زمان، مقدار و مراحل بازسازی خانه رو تعیین می کنند.
۴- یافتن اکیپ مناسب برای بازسازی خانه
بعد از طی مراحل بالا، حالا به انتخاب پیمانکار میرسیم. پیمانکار کسی است که وظیفه انجام امور در یه زمان مشخص رو برعهده میگیرد. پیمانکار خوب، پیمانکاری است که به تمام تعهدهای خودش پایبند باشد و همه رو تماما انجام بدهد. ارزیابی پیمانکار رو هم می شود از روی نمونه کارهای قبلی و بازخورد مشتری ها انجام داد.
۵- بستن قرارداد برای بازسازی و تعمیر خانه
بعضی بر این باور هستند که برای بازسازی نیازی به قرارداد نیست! در واقع این اشتباهی است که خیلی از افراد مرتکب می شوند. محدوده بازسازی هرچقدر هم که کوچک باشد، باید قرارداد بست. قرارداد، سندی است که توافق بین کارفرما و پیمانکار را رسمی می کند و از هرگونه سو استفاده جلوگیری می شود.
به واسطه قرارداد، پیمانکار موظف می شود بازسازی را با کیفیت خواسته شده و در مدت زمان مشخص، انجام دهد. پس این موضوع که قرارداد بازسازی لازم نیست رو از ذهنتان دور کنید.
مدت زمان بازسازی یا وسازی خانه چقدر است؟
این مدت زمان می تواند از ۱ ماه تا ۴ ماه هم متغییر باشهد و تعیین مدت زمان دقیق آن فقط و فقط با نظر کارشناس بازسازی امکانپذیر است در کل طول دوره بازسازی وابسته به اندازه و حجم بازسازی، خیلی متغیر است.
گاهی مواقع بهانه های در لابه لای کار بازسازی وارد می شود که دلایل مختلفی دارد و باعث افزایش زمان بازسازی می شود. بعضی از این دلایل رو در زیر آورده ایم و تا جایی که امکان دارد باید از این بهانه ها جلوگیری کرد:
-
فروشنده مصالح رو نمیفرستد
-
کسی که باید بیاد کار کنه، سروکله اش پیدا نیست!
-
مشاجره بین کارفرما و پیمانکار
-
اشتباهات اداری در مرحله صدور مجوز بازسازی (در صورتی که نیاز به مجوز بازسازی باشد)
-
شرایط بد آب و هوایی
روش های بازسازی خانه
حالا میخوام روش هایی که بازسازی انجام میشه رو برات توضیح بدم. سازوکارهایی که فعلا در بازار برای بازسازی خانه وجود داره ۴ نوعه که در ادامه تمامی اونا رو توضیح میدم. برای اینکه بدونی کدوم یکی مناسبه، باید فقط به این توضیحات بسنده نکنی و بقیه متن رو هم بخونی.
۱. ایا خودمان میتوانیم نسبت به تعمیر وبازسازی خانه اقدام کنیم
توی این روش، خودت در ارتباط با نیروی کار، بازسازی خانه رو انجام میدی. یعنی اول بازسازی خانه رو طراحی میکنی؛ بعد نیروهایی که برای بازسازی نیازه رو جذب میکنی. ریسک این کار خیلی زیاده؛ چون اطمینان و شناخت نیروی کار، سخت و زمان بره.
۲. قرارداد براساس دستمزد برای بازسازی خانه
توی این روش، پیمانکار براساس قیمت متری میاد و کار بازسازی رو انجام میده. به این صورت که اول خانه رو میبینه و براساس کارهایی که قراره انجام بشه، یه قیمتی براساس هر متر واحد سطح میده.
از اونجایی که بازسازی خانه، غافلگیری! های زیادی داره، ریسک این روش خیلی زیاده. مثلا لوله کشی جز بازسازی خانه نیست ولی حین بازسازی اضافه میشه. حالا پیمانکار مجبوره لوله رو عوض کنه، چیکار میکنه. بی کیفیت ترین و ارزون ترین جنس رو کار میکنه که چند ماه بعد دوباره باید تعویض بشه. خونه مون میشه مثل خیابان های سطح شهر که هر جاش کنده کاری شده!!!
۳. قرارداد متری وبراساس مصالح ساختمانی برای ساخت وساز و تعمیر خانه
توی این روش، پیمانکار بر اساس متر واحد سطح قرارداد رو میبنده و مصالح و متریال کار رو هم خودش تهیه میکنه. حتما میگی از روش قبلی که بهتره؛ ولی باید بدونی هزینه مصالح هم توی قرارداد اضافه میشه.
همچنین توی این روش مصالح و متریال کار باید قبل از بازسازی خانه مشخص بشه. چون در صورت غفلت، ممکنه پیمانکار از یه مصالح بی کیفیت استفاده کنه.
خوبی این روش هم نسبت به روش قبل، اینه که دیگه نیازی به دنبال مواد اولیه گشتن، از این طرف به اون طرف نیست. پیمانکار خودش تامین مواد اولیه رو برعهده داره هر چند ممکنه بابت این موضوع درصدی به قراردادش اضافه بشه.
۴. قرارداد مدیریت پیمان برای ساخت مسکن ویا بازسازی خانه
روش دیگه ای که توی بازار بازسازی عرفه، مدیریت پیمان هست. توی این روش، کسی به عنوان مدیر انتخاب میشه و رابطه بین کارفرما و پیمانکارهای هربخش رو تحت نظارت داره.
نمیخوام خیلی سختش کنم. توی این روش یکی رو برای خودت انتخاب میکنی که قراردادهای کاری رو برات تنظیم کنه. یعنی دیگه حتی زحمت اینکه برای قرارداد ببینی چی به نفعته و چی به ضررت رو هم نمیخواد بکشی و یکی دیگه برات انجام میده. در عوض درصدی از مخارج ساختمان رو به عنوان درآمد میگیره.
هرچند در این روش، مدیریت قراردادها کاری هست که اون فرد انجام میده ولی توی عرف بازار به عنوان پیمانکار شناخته میشه و در ادامه منظورم از پیمانکار، همون مدیر پیمان هست.
بایدها و نبایدهای روش مدیریت پیمان چیست؟
روش های معروف بازار رو برات معرفی کردم. حالا در مورد روش مدیریت پیمان (قرارداد با پیمانکار بازسازی) نکاتی هست که باید به اونا توجه کنی.
از چه مرحله برای تعمیر یا بازسازی خانه پیمانکار بگیریم؟
قرارداد بستن با پیمانکار مهمترین کاری هست که در طی روند بازسازی انجام میشه. در واقع پیمانکار به ما پیشنهاد میده که از چه مصالح و متریالی استفاده بشه، طرح بازسازی خانه رو چجوری بسازه بهتره، کدوم نیروها برای بازسازی کار کنن، باصرفه تره و چنین مواردی رو توضیح میده.
با توجه به درجه اهمیت پیمانکار بازسازی، اولین کسی که به بازسازی منزلت اضافه میشه، پیمانکاره. با مشورت با اون هست که طرح های بازسازی اجرا میشه و نیروها کار خودشون رو با نظارت اون انجام میدن. اما برای هر بازسازی باید پیمانکار اضافه کرد؟ برای پاسخ به این سوال با من همراه باش.
باید ها ونباید های داشتن پیمانکار برای بازسازی یا تعمیر خانه چیست؟
در پاسخ به این سوال، باید بگم قرارداد بستن با پیمانکار با حجم کار بازسازی خانه در ارتباطه. مثلا بازسازی که مختصر به چند بخش کوچک میشه، نیازی به پیمانکار نداره. بازسازی هایی که معمولا سه یا چهار بخش مختلف مثل گچکاری، بنایی و نقاشی دارن رو معمولا میشه بدون نیاز به پیمانکار اجرا کرد و نیازی به قرارداد با پیمانکار نیست.
از طرفی کارهایی که مدت زمان بازسازی اونها به چند ماه میرسه رو باید پیمانکار گرفت. اینجور کارها معمولا بیش از ۵ یا ۶ بخش بازسازی دارن. بخش هایی مثل کابینت کاری، گچکاری، بنایی، نقاشی، لوله کشی و تاسیسات و کارهایی از این قبیل که در بازسازی انجام میشه.
ضرورت بستن قرارداد با پیمانکار؟
«کار رو باید به کاردان سپرد» این جمله معروفیه و اهمیت این موضوع رو میرسونه که اگر «کار» به «کاردان» سپرده نشه؛ تبعاتی رو در پی داره. در مورد پیمانکار، اگر جایی که نیازه پیمانکار بگیریم ولی از این کار خودداری کنیم ممکنه تبعات زیر رو داشته باشه:
- زمان بازسازی زیاد میشه
- دوباره کاری ها پیش میاد
- پرت مصالح زیاد میشه
- کیفیت کار کم میشه
- طرح کار خوب در نمیاد
- هزینه بازسازی خانه زیاد میشه
انتخاب بهترین اکیپ برای بازسازی خانه ؟
هرچند تو پیمانکار رو نمیشناسی ولی راهی وجود داره که با اونا میتونی یه پیمانکار خوب رو از پیمانکار بد تشخیص بدی.
سابقه پیمانکار شناسنامه دومشه
این که یه پیمانکار خوبه یا بد رو مشتری هاش مشخص میکنن. پس بهتره به مشتری های قبلی اون پیمانکار سری بزنی و نحوه کار اون پیمانکار رو بهتر بشناسی. پیمانکاری که دلسوز باشه، برای همه مشتری هاش دلسوزه و پیمانکاری که به فکر خودش باشه همیشه همینطوره. مشتری های قبلی بهت میگن این پیمانکار خوبه یا بد، دلسوزه یا نه!
ما در سلام ساختمان، مجموعه ای از پیمانکاران متعهد رو از تمام کشور دور هم جمع کردیم و با بررسی سوابق شون، این اطمینان رو بهت میدیم که بازسازی خانه ات به بهترین نحوه ی ممکن اجرا بشه.
روش های مذاکره با پیمانکار؟
- مذاکره با پیمانکار، یه جور رابطه دوستانه است. پس نیاز نیست خیلی خشک باشه.
- باید ادب به خوبی رعایت بشه. شوخی های نابجا میتونه مذاکره رو به جاهای باریک بکشه.
- یه مثل معروف هست که میگه «هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره!». یعنی در مورد هزینه ها و قیمت هایی که پیمانکار پیشنهاد میده باید دقت کرد و داشتن توقع هزینههای خیلی کم، توقعی نابجاست.
- بستن قرارداد با پیمانکار، کار خیلی مهمیه و باید در اون به تمام نکات مربوط به قرارداد دقت کرد. در ادامه تمامی این نکات رو میگم.
تنظیم مفاد قرارداد بازسازی یا نوسازی خانه با پیمانکار؟
بستن قرارداد کار مهمیه. قرارداد خوب باید تمامی جوانب کار رو در نظر بگیره و امکان سو استفاده رو به حداقل برسونه. باید تمامی جزئیات در قرارداد آورده بشه و تمامی مصالح و متریال مورد نظر برای استفاده در بازسازی منزل مشخص بشه.
قیمت بازسازی خانه به صورت متری اشتباهیه که توی این مرحله از مراحل بازسازی خانه پیش میاد و باید از اون خودداری کرد.
نوع سیمان، گچ، آجر، سرامیک، کاشی، نوع و اندازه کمدها، اندازه و نوع دکور آشپزخانه، حتی جزئیاتی مثل نوع پیچ های مورد استفاده در کابینت و کمدها، همه و همه باید آورده بشه.
در واقع توی این مرحله، تو با پیمانکار برای سطحی از کار به توافق میرسی و سطح مدنظرت رو باید بتونی بطور واضح شرح بدی. اینکه من کابینت با این سطح قیمت میخوام کاملا اشتباهه و باید طرح کابینت، نوع متریال، و مدت زمان اجرا رو هم برای اون مشخص کنی.
جزئیات بیشتر در قرارداد باعث میشه، توافق بی عیب تر باشه و امکان سو استفاده برای طرفین رو به حداقل میرسونه.
از طرفی، جزئیات فقط مختصر به هزینه ها نمیشه و باید مدت زمان رو هم مشخص کنه. بازسازی در چند ماه انجام میشه؟ هر مرحله چه زمانی شروع میشه و کی تموم میشه؟ همه اینها جزئیاتی هستن که باید در قرارداد آورده بشه تا قرارداد محکمتر بسته بشه.
اشتباهات رایج در بازسازی خانه ؟
آخر کار بازسازی، اگه یسری موارد جزئی رعایت نشه، حتما کارفرما و پیمانکار از یه موضوعاتی پشیمان میشن. چندتا از این موارد رو مینویسم تا قبل و در حین بازسازی رعایت کنی و پشیمانی سراغت نیاد.
۱. نداشتن قرارداد و متمم قرارداد
خیلی مهمه که مشخص بشه کجای خانه و در چه مدت زمانی بازسازی انجام بگیره. اگر پیمانکار و کارفرما این محدوده ها رو مشخص نکنن، شک نکنن که پشیمانی به سراغشون میاد. قرارداد و متمم های اون، دقیقا بخاطر همین محدوده ها نوشته میشه.
۲. نداشتن طراحی اولیه
فکر کن بازسازی شروع شده. کناف کار اومده سرکار منتظره طرحت رو بهش بدی. یه روز گذشت خبری نشد، دو روز گذشت خبری نشد. حالا یا اصرار میکنه طرحت رو بدی و یا تعطیل میکنه و میره کار بعدی. توی حالت اول، تو باید تحت فشار اون سریع طرحی رو انتخاب کنی و توی حالت دوم، بازسازیت چند روز عقب میافته؛ یعنی هردو به ضررته.
۳. عدم توجه به کیفیت متریال
توی بازسازی میشه از جنس خوب استفاده کرد و یا میشه از جنس خوب استفاده کرد! آره مواد اولیه بی کیفیت، فقط و فقط باعث دوباره کاری میشه و بعد از چند ماه حس شدیدی داری که دور بندازیش!
۴. تخریب اشتباه
فرض کن میخوای نزدیک آشپزخانه رو تخریب کنی یهو یه لوله میشکنه. عجب فاجعه ای! بدتر از اون اینه که برای تعویض لوله آسیب دیده، باید کف آشپزخانه رو بهم بزنی. تخریب غیر اصولی، یه گل به خودی در دقیقه ۹۰ بازیه و میتونه هزینه ها رو چند برابر زیاد کنه!
۵. استخدام نیروی کار غیر حرفهای
نیروی کار نا وارد، طرح الماس رو از شما میگیره و به شما گرافیت تحویل میده! مصالح با کیفیت برای هیچی حیف میشه!
در بازسازی، کجا صرفه جویی کنیم کجا نه؟
کجا صرفه جویی کنیم؟
اگه استفاده از اجناس برند برات مهم نیست میتونی با کمی دقت، کیفیت یه برند رو تو یه جنس دیگه پیدا کنی. اینطوری دیگه نیاز نیست هزینه برند رو بدی و کیفیت رو هم در حد همون جنس داری.
کجا نباید صرفه جویی کنیم؟
توی یه چیز اصلا نباید صرفه جویی کرد و اونم انتخاب جنس با کیفیته. جنسی که با کیفیت باشه، کارکردی بیش از یه جنس بی کیفیت داره و در طول مدت زمان استفاده هزینه جانبی و تعمیرات نداره. یعنی اگه یه جنس خوب بگیری، خیالت راحته که با عمرش، جواب پولی که رفته رو میده.
ترفندهای کاهش هزینه و زمان بازسازی خانه چیست؟
- خرید موارد اولیه بسیار مهمه. تورم، باعث میشه مواد اولیه با گذشت زمان افزایش قیمت داشته باشن. پس باید تا حد امکان مواد اولیه خریداری بشه.
- انجام طراحی های بازسازی آشپزخانه و پذیرایی خیلی مهمه و اگه قبل از شروع کار انجام نشده باشه، باعث اتلاف وقت خیلی زیادی میشه.
- هر بخشی از روند بازسازی باید توسط یه نیروی کاری انجام بشه. تغییر اون در طول دوره بازسازی، فقط هزینه را افزایش میده. این هزینه ها میتونه شامل دوباره کاری هم باشه.
- گپ زمانی در روند بازسازی در خیلی از جاها به معنای افزایش هزینه هاست. بعضی از گپ ها از طرف کارفرما وارد میشه مثل عدم تسویه حساب به موقع. بعضی از وقفه ها هم از طرف نیروی کار یا پیمانکار وارد میشه مثل عدم شروع به موقع کار
- انتخاب نیروی کار حرفه ای، میتونه هزینه های رو بطور ملموسی کاهش بده.
- خرید مواد اولیه قبل از شروع بازسازی نه تنها باعث کاهش هزینه بازسازی خانه میشه، بلکه باعث صرفه جویی در زمان هم میشه. به این صورت که نیروی کاری که شروع بکار میکنه تمامی مواد اولیه خودش رو داره و نیازی نیست زمانی رو صرف خرید کنه. البته این رو هم باید در نظر گرفت که خرید مواد اولیه باید با مشورت پیمانکار انجام بشه و فضای کافی برای نگهداری اونها را هم داشته باشی.
- رعایت همپوشانی ها مدت زمان بازسازی رو خیلی کم میکنه. این موضوع رو پیمانکارهای ماهر رعایت میکنن و همین موضوع باعث تفاوت زمان بازسازی اونها با بقیه میشه.
- تا میشه گپ های زمانی کاهش پیدا کنه. بعضی از گپ ها مثل گپ های حاصل از سرمای هوا تغییر ناپذیره و تا حدودی نمیشه جلوگیری کرد؛ ولی بعضی از گپ ها مثل مشاجرات بین کارفرما و پیمانکار و نیروی کار قابل پیشگیری هست و میشه از اون جلوگیری کرد.
- استفاده از مصالح با کیفیت غیر برند میتونه هزینه ها رو کاهش بده. مثلا یه لوله زانویی برند میگیری ۱۵ هزار تومان ولی همون کیفیت رو میتونی با یه جنس غیر برند به قیمت ۱۲ هزار تومان هم داشته باشی. اینجا خوبه که از جنس غیر برند استفاده بشه ولی باید با قیمت ها آشنا باشی.
- قیمت گیری از چند جای مختلف انجام بشه و فقط به یک قیمت بسنده نشه. مخصوصا توی مصالح که بخش زیادی از هزینه ها رو در بر میگیره.
ایا خانه را عوض کنیم یا بازسازی کنیم؟
این سوال برای آدم وقتی پیش میاد که تمامی مراحل تعمیر رو در نظر گرفته و وقتی با خرید یه خانه جدید مقایسه میکنه، میبینه خرید خانه سریعتره پس بهتره خونه بخرم تا خودم رو درگیر نوسازی خانه کنم. میخوام کمی تفاوت این دوتا رو برات شرح بدم.
خرید خانه راحت تره ولی یه اشکال اساسی که داره اینه که قیمت تمام شده خرید خانه، مخصوصا نوسازها خیلی بیشتر از بازسازیه. در این حالت باید هزینه بیشتر پرداخت بشه تا خانه نوساز با اندازه خانه قبلی گیر آورد یا این که از متراژ خانه کم میشه و موقعیت خانه پایین تر میاد.
از طرفی هم توی خرید خانه نوساز حق انتخابت در حد این هست که اگر از این خانه خوشت نیومد، خانه بعدی رو ببینی ولی برای بازسازی انتخاب هات خیلی زیادن و میتونی خونه مورد علاقه خودت رو بسازی.
ضمن اینکه اگه قصد تعمیر جزئی داری
اگر با تمام این توضیحات و تفاسیر، هنوز دودلی که نوسازی انجام بدی یا خونه جدیدی بخری این انتخاب رو به خودت میسپارم. همچنین سلام ساختمان، یه شرکت ساخت وساز خانه پویا در عرصه خودشه و پیمانکاری تعمیر خانه رو بطور کامل انجام میده. سابقه فعالیت ما و نیروهای متخصص مون، گواهی بر پیشتازی ما هست. اگه میخواهی نوسازی خانه با کمترین هزینه ممکن، کیفیت مطلوب و در زمانی کم انجام بشه، درخواستت رو برای ما بفرست تا از مشاوره رایگان کارشناسان ما بهره مند بشی.
سوالات متداول در بازسازی خانه
– نوسازی خانه شامل چه کارهایی میشه؟
نوسازی خانه تقریبا مشابه نازک کاریه و شامل هرکاری میشه که بعد از سفتکاری انجام میشه.
– تعمیر خانه چقدر طول میکشه؟
طول دوره نوسازی وابسته به اندازه و حجم بازسازی، متغیره. این مدت زمان میتونه از ۱ ماه تا ۴ ماه هم متغیر باشه و تعیین مدت زمان دقیق اون فقط با نظر کارشناس بازسازی امکانپذیره.
– فرق بازسازی با نوسازی ساختمان چیه؟
معمولاً حدی که برای بازسازی میارن این هست که اسکلت کلی سازه تغییر نکنه. در غیر این صورت، خانه نیاز به نوسازی داره و خانه جدیدی ساخته میشه.